Vintage lampen

Bekijk de webshop

Vintage lampen in allerlei soorten en maten vindt u bij ADC Guntlisbergen Eindhoven! Van kroonluchters en antieke lampenkappen tot eye catchers en bouwlampen; u vindt het allemaal terug in ons assortiment. Naast oude lampen verkopen we in onze woonwinkel in Eindhoven ook meubelen, accessoires en decoraties voor het interieur van uw horecazaak of bedrijfspand. Alle producten zijn uit voorraad leverbaar en gegarandeerd van een uitstekende kwaliteit. Bekijk onze website om een idee te krijgen van het veelzijdige assortiment en de verschillende stijlen meubelen.

Een ruime keuze tussen diverse vintage lampen

Het aanbod aan vintage lampen van ADC Guntlisbergen wordt direct door ons geïmporteerd uit landen in het Midden- en Verre Oosten. Doordat wij zelf de inkoop verzorgen, kunnen we een gevarieerd aanbod aan oude lampen samenstellen en zijn we altijd op de hoogte van de voorraad, kwaliteit en nieuwste trends. Zoekt u nog mooie oude lampen om uw moderne interieur mee aan te vullen of heeft u juist een klassieke inrichting en zoekt u tafellampen die daar feilloos bij aansluiten? Kom dan snel eens een kijkje nemen bij ADC Guntlisbergen in Eindhoven.

Vraag ons gerust om deskundig advies

In onze showroom in Eindhoven vindt u diverse vintage lampen en accessoires. Maar ook voor industriële meubels en horeca tafels en stoelen bent u hier op de goede plek. Van maandag tot en met zaterdag bent u van harte welkom om het aanbod te komen bekijken! Vraag onze medewerkers gerust om meer informatie over onze oude lampen. We geven u bovendien graag deskundig verlichtingsadvies. Voor dringende vragen kunt u ook altijd even bellen naar +31 (0)40 2064166.

Een greep uit ons assortiment

N

15000 vierkante meter woongenot

N

Zeer uitgebreide collectie

N

Wekelijkse aanvoer van eenmalige stukken

Contactgegevens

Mispelhoefstraat 39

5651GK Eindhoven, The Netherlands

Tel: +31 (0)40 2064166 Of +31 (0)6 82955050

 

Neem contact met ons op

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

Mispelhoefstraat 39