Vintage lampen

Vintage lampen in allerlei soorten en maten vindt u bij ADC Guntlisbergen Eindhoven! Van kroonluchters en antieke lampenkappen tot eye catchers en bouwlampen; u vindt het allemaal terug in ons assortiment. Naast lampen verkopen we in onze woonwinkel in Eindhoven ook meubelen, accessoires en decoraties voor uw interieur. Alle producten zijn uit voorraad leverbaar en gegarandeerd van een uitstekende kwaliteit. Bekijk onze website om een idee te krijgen van het veelzijdige assortiment en de verschillende stijlen meubelen.

Vintage lampen: een ruime keuze uit modellen en prijzen

Het aanbod vintage lampen van ADC Guntlisbergen wordt direct door ons geïmporteerd uit landen in het Midden- en Verre Oosten. Doordat wij zelf de inkoop verzorgen kunnen we een gevarieerd aanbod samenstellen en zijn we altijd op de hoogte van de voorraad, kwaliteit en nieuwste trends. Zoekt u nog een mooie oude lamp om uw moderne interieur mee aan te vullen of heeft u juist een klassieke inrichting en zoekt u nog een tafellamp die daar feilloos in past? Kom dan snel eens een kijkje nemen bij ADC Guntlisbergen in Eindhoven.

Onze showroom en meer informatie

In onze showroom vindt u diverse vintage lampen en accessoires. Van maandag t/m zaterdag bent u van harte welkom om het aanbod te komen bekijken! Vraag onze medewerkers gerust om meer informatie of een verlichtingadvies. Voor dringende vragen kunt u ook altijd even bellen naar +31 (0)40 2064166.

Een greep uit ons assortiment

N

15000 vierkante meter woongenot

N

Zeer uitgebreide collectie

N

Wekelijkse aanvoer van eenmalige stukken

Contactgegevens

Mispelhoefstraat 39

5651GK Eindhoven, The Netherlands

Tel: +31 (0)40 2064166 Of +31 (0)6 82955050

 

Neem contact met ons op

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

Mispelhoefstraat 39