Unieke decoratie

 

Bekijk de webshop

Voor de meest unieke decoratie voor uw inrichting bent u bij ADC Guntlisbergen aan het juiste adres! Wij zijn de meubelwinkel in Eindhoven waar u terecht kunt voor een uitgebreid aanbod meubelen, verlichting en accessoires in allerlei stijlen, kleuren en maten. Zowel voor horecazaken als andere bedrijven hebben wij een breed scala aan producten in huis. Bent u nog op zoek naar een echte eye catcher voor in het nieuwe interieur van uw zaak of zou u graag nieuwe verlichting aanschaffen om uw inrichting compleet te maken? Kom dan gerust eens een kijkje nemen in onze showroom.

Unieke decoratie: van verlichting tot houten beelden

Het assortiment van ADC Guntlisbergen loopt uiteen van banken, stoelen en tafels tot kroonluchters, klassieke lampenkappen en antieke verlichting tot oude houten beelden en accessoires. Alle producten worden door onszelf geïmporteerd vanuit het Midden- en Verre Oosten naar Europa. Wij kunnen dan ook zelf bepalen we producten we verkopen en welke niet. Het grote voordeel van onze eigen import is dat we een uitstekend beeld hebben van de kwaliteit van onze producten en deze veelal direct uit voorraad leverbaar zijn. Bekijk het complete aanbod online om te kijken of we ook voor u een unieke decoratie in huis hebben.

Interesse? Neem contact met ons op

Heeft u een unieke decoratie gezien en zou u graag meer te weten komen over het product en de prijs? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom en ga in gesprek met een van onze meubelspecialisten. Uiteraard kunt u ook altijd even bellen naar +31 (0)40 2064166 voor meer informatie.

Een greep uit ons assortiment

N

15000 vierkante meter woongenot

N

Zeer uitgebreide collectie

N

Wekelijkse aanvoer van eenmalige stukken

Contactgegevens

Mispelhoefstraat 39

5651GK Eindhoven, The Netherlands

Tel: +31 (0)40 2064166 Of +31 (0)6 82955050

 

Neem contact met ons op

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

Mispelhoefstraat 39