Teakhouten meubelen

Bekijk de webshop

De mooiste en meest unieke teakhouten meubelen vindt u bij ADC Guntlisbergen in Eindhoven. Bij ons kunt u terecht voor een uitgebreid aanbod aan diverse soorten meubelen en decoratie artikelen, van modern tot klassiek. Wij importeren onze meubelen direct vanuit het Verre Oosten en zorgen altijd voor een uniek aanbod. Wekelijks krijgen we namelijk nieuwe, unieke stukken aangevoerd. Kom dus snel naar onze showroom om onze teakhouten meubelen te bekijken!

Teakhouten meubelen in de horeca

Bent u een horeca-eigenaar en wilt u uw zaak (her)inrichten? Bij ons vindt u een uitgebreide collectie aan diverse soorten teakhouten meubelen. Onze meubelen zijn van uitstekende kwaliteit en gaan lang mee. Wij hebben verschillende collecties met teakhouten meubelen. Ga bijvoorbeeld voor de Rustical Teak Louvre Collection, een collectie met een landelijk uiterlijk. De meubelen hebben een houtkleur afgewisseld met wit, wat zorgt voor een frisse en rustieke uitstraling in uw horecaonderneming. We bieden u tafels, bijzettafeltjes en diverse soorten kasten uit deze collectie. Daarnaast hebben we de Rustical Teak Collection, een collectie met ietwat donkerdere meubels, waaronder tafels, bijzettafeltjes en dressoirs.

Ontdek de gehele collectie in de showroom

Wilt u teakhouten meubelen aanschaffen voor in uw horecazaak? Kom dan langs in onze ruime showroom in Eindhoven. Hier bieden we u maar liefst 15.000 m² aan interieurinspiratie. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag voor u geopend. Heeft u vooraf nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)40 2064166. We verwelkomen u graag in onze showroom!

Een greep uit ons assortiment

N

15000 vierkante meter woongenot

N

Zeer uitgebreide collectie

N

Wekelijkse aanvoer van eenmalige stukken

Contactgegevens

Mispelhoefstraat 39

5651GK Eindhoven, The Netherlands

Tel: +31 (0)40 2064166 Of +31 (0)6 82955050

 

Neem contact met ons op

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

Mispelhoefstraat 39