Reviews

Mieke van der Veem

Hartelijk dank adc. Onze kasten komen helemaal uit Indai. ADC heeft er alles aan gedaan om de 2e kast precies op maat te laten maken en dat is gelukt. Groetjes aan het vriendelijke personeel en jullie hebben een dikke 10 verdiend!

Jetty Steenbakkers

Het was niet eenvoudig om uit al die prachtige spullen een keuze te maken maar dankzij de medewerkers is het gelukt. Ook de bezorging (stipt op tijd) en de voorlichting over het onderhoud zijn voortreffelijk.Het totaalplaatje van de woonkamer inclusief verlichting is nu dankzij jullie een plaatje geworden. Onze woonkamer is nu een fijne en mooie leefruimte geworden en het totaalplaatje inclusief verlichting is geweldig. Voor ons de tweede en zeker niet de laatste keer dat wij bij jullie zijn geweest. Vooral Ad bedankt ons huis is nu weer een thuis.

Sylvia bekelaar Mansveld

Wat een prachtige winkel, wat een spullen. Voor iedereen die van mooie kwaliteit meubels houd.zeer aardige verkopers, die je heerlijk je gang laat gaan, om die hele grote winkel te bekijken.de mensen die onze kast kwamen bezorgen, waren stipt op tijd en ook heel aardig. Zeer de moeite waard, om als we weer wat nodig hebben, weer terug te gaan.

Peter

http://www.adcnl.nl

Mooie site

Rini Bongers Bedankt voor de prachtige meubels & goede service!

Name *

E-mail address *

Website address

Comment *

captcha

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

Mispelhoefstraat 39