Projectinrichter

Bekijk de webshop

Bent u op zoek naar een projectinrichter voor het inrichten van uw kantoor of bedrijf in Eindhoven of omgeving? Bij ADC Guntlisbergen helpen wij u graag. Wij zijn al jaren een gerenommeerde meubelzaak en we verkopen een ruim assortiment aan antieke, moderne en reproductie meubels. Met de verschillende stijlen die wij aanbieden, is er altijd wel een stijl die aansluit bij de sfeer die u in uw kantoor of zaak wilt doorvoeren. Bent u benieuwd naar ons assortiment of wilt u inspiratie opdoen? Kom dan eens een kijkje nemen in onze 15.000 vierkante meter grote showroom.

Wij zijn dé projectinrichter voor het inrichten van uw kantoor

Bij ADC Guntlisbergen verzorgen we graag hele projecten voor zakelijke klanten. Als projectinrichter overleggen we altijd eerst goed met u. We gaan na welke stijl u mooi vindt, wat voor materialen u wenst en naar wat voor meubilair en accessoires u op zoek bent. Daarna vormen we een idee over het inrichten van uw kantoor en zoeken we alle stukken bij elkaar. Met de persoonlijke aanpak van onze stylisten heeft u voldoende inspraak, maar wordt u ook zeer goed begeleid bij het uitzoeken van een heel nieuw interieur voor uw kantooromgeving. Wat dacht u bijvoorbeeld van Indonesische meubels of van brocante kasten?

Meer weten over de mogelijkheden?

Het is heel goed voor te stellen dat u vragen heeft aan ADC Guntlisbergen als projectinrichter. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen als het gaat om het inrichten van uw kantoor. Neem daarom gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)40 2064166. Onze professionele medewerkers helpen u dan verder. Natuurlijk bent u ook welkom in onze uitgebreide showroom in Eindhoven.

Een greep uit ons assortiment

N

15000 vierkante meter woongenot

N

Zeer uitgebreide collectie

N

Wekelijkse aanvoer van eenmalige stukken

Contactgegevens

Mispelhoefstraat 39

5651GK Eindhoven, The Netherlands

Tel: +31 (0)40 2064166 Of +31 (0)6 82955050

 

Neem contact met ons op

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

Mispelhoefstraat 39