Oude houten banken

 

Bekijk de webshop

De oude houten banken van ADC Guntlisbergen uit Eindhoven maken uw inrichting helemaal compleet! De nieuwste trends op het gebied van interieur en meubelen zijn toch wel de oude en brocante meubelen. Deze unieke exemplaren passen uitstekend in een modern en trendy design en zijn daarmee ook echte eye catchers in het interieur van uw onderneming. Bij ADC Guntlisbergen importeren we onze oude meubelen, zoals een oud houten bankje, zelf uit landen in het Midden- en Verre Oosten. Hierdoor kunnen we u een breed aanbod aan kwaliteitsproducten bieden voor een aantrekkelijke prijs.

Oude houten banken uit India: meubels met een verhaal

Een van onze meest geïmporteerde producten zijn oude houten banken uit India. Bij ADC Guntlisbergen verzorgen we zelf het complete proces van inkoop en import tot verkoop en levering waardoor we een uitstekend beeld hebben van de kwaliteit en voorraad van onze producten. Alle oude houten banken, stoelen, tafels en kasten zijn bij ons veelal direct uit voorraad leverbaar en zorgen voor een sfeervol interieur. Combineer dit meubilair met brocante woonaccessoires, zodat u één geheel creëert. Vraag onze medewerkers gerust om meer informatie over de verschillende Indische en Indonesische meubelen en kies voor een oud houten bankje met een verhaal.

Interesse in een oud houten bankje? Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in een van onze oude houten banken? Kom dan eens een kijkje nemen in onze showroom in Eindhoven. Hier kunt u een groot gedeelte van onze collectie oude meubelen bekijken en staan onze medewerkers klaar om u te voorzien van een deskundig advies. Meer weten over een specifiek oud houten bankje dat u online heeft gezien? Bel dan even naar +31 (0)40 2064166.

Een greep uit ons assortiment

N

15000 vierkante meter woongenot

N

Zeer uitgebreide collectie

N

Wekelijkse aanvoer van eenmalige stukken

Contactgegevens

Mispelhoefstraat 39

5651GK Eindhoven, The Netherlands

Tel: +31 (0)40 2064166 Of +31 (0)6 82955050

 

Neem contact met ons op

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

Mispelhoefstraat 39