Oude deuren te koop

 

Bekijk de webshop

Bij ADC Guntlisbergen in Eindhoven zijn naast nieuwe meubelen ook oude deuren te koop die perfect passen bij de stijl van uw horecazaak of onderneming! Wij hebben voor u een ruim aanbod aan oude en authentieke meubelen en accessoires om uw interieur compleet te maken. Onze oude meubelen zijn perfect in te passen in uw moderne, strakke, landelijke of klassieke interieur en zijn altijd van hoogwaardige kwaliteit. Kom eens langs in onze showroom om het aanbod te bekijken.

Een groot aanbod aan oude deuren die te koop staan

Bij ADC Guntlisbergen hebben we een ruim aanbod oude deuren te koop om elk interieur en ieder monumentaal pand compleet te maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van karakteristieke oude deuren uit India? Naast oude deuren verkopen we ook oude meubelen, accessoires en hergebruikte materialen. Wij importeren onze producten zelf uit het Midden-Oosten en Verre Oosten, waardoor we precies weten wat we binnenhalen. Hierdoor kunnen we te allen tijde hoge kwaliteit garanderen. Al onze houten deuren, ramen en luiken zijn gemaakt van massief en authentiek hout en direct uit voorraad leverbaar. Bekijk de complete collectie oude meubelen eenvoudig online of breng eens een bezoek aan onze showroom in Eindhoven!

Meer weten? Neem contact op

Wilt u een van onze oude deuren die te koop staan in Eindhoven komen bekijken? Van maandag tot en met zaterdag bent u bij ons van harte welkom. Voor een prijsopgave, meer informatie en een stijladvies kunt u ook altijd contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)40 2064166. Onze professionele medewerkers helpen u graag verder!

Een greep uit ons assortiment

N

15000 vierkante meter woongenot

N

Zeer uitgebreide collectie

N

Wekelijkse aanvoer van eenmalige stukken

Contactgegevens

Mispelhoefstraat 39

5651GK Eindhoven, The Netherlands

Tel: +31 (0)40 2064166 Of +31 (0)6 82955050

 

Neem contact met ons op

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

Mispelhoefstraat 39