Oude deuren te koop

 

Bij ADC Guntlisbergen zijn naast nieuwe meubelen ook oude deuren te koop die perfect passen bij de stijl van uw woning of pand! Wij hebben voor u een ruim aanbod oude en authentieke meubelen en accessoires om uw interieur compleet te maken. Onze oude meubelen zijn perfect in te passen in uw moderne, strakke, landelijke of klassieke interieur en zijn altijd van een hoogwaardige kwaliteit. Kom eens langs in onze showroom om het aanbod te bekijken.

Oude deuren te koop bij ADC: ruime keuze

Bij ADC Guntlisbergen hebben we een ruim aanbod oude deuren te koop om elk interieur en ieder monumentaal pand compleet te maken. Naast oude deuren verkopen we ook oude panelen, decoraties en meubelen. Al onze houten deuren, ramen en luiken zijn gemaakt van massief en authentiek hout en direct uit voorraad leverbaar. Bekijk de complete collectie oude meubelen eenvoudig online of breng eens een bezoek aan onze showroom in Eindhoven!

Meer weten? Neem contact op

Wilt u een van onze oude deuren te koop in Eindhoven komen bekijken? Van maandag t/m vrijdag bent u bij ons van harte welkom! Voor een prijsopgave, meer informatie en een stijladvies kunt u ook altijd contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)40 2064166.

Een greep uit ons assortiment

N

15000 vierkante meter woongenot

N

Zeer uitgebreide collectie

N

Wekelijkse aanvoer van eenmalige stukken

Contactgegevens

Mispelhoefstraat 39

5651GK Eindhoven, The Netherlands

Tel: +31 (0)40 2064166 Of +31 (0)6 82955050

 

Neem contact met ons op

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

Mispelhoefstraat 39