Meubelzaken Eindhoven

Bekijk de webshop

ADC Guntlisbergen heeft van alle meubelzaken in Eindhoven de grootste en meest gezellige showroom! In onze winkel vindt u een uitgebreid aanbod van banken en stoelen, tafels, kasten en accessoires. Door de import uit diverse landen in het Midden- en Verre Oosten hebben we een zeer uitgebreid scala aan stijlen, kleuren en materialen in huis. Voor elk interieur is er bij ons dan ook wel een passende inrichting te vinden. Kom gerust eens langs en laat u verrassen door de unieke uitstraling en de bijzondere combinaties van modern en trendy.

Meubelzaken in de regio Eindhoven

In de afgelopen 50 jaar is ADC Guntlisbergen uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende meubelzaken in Eindhoven en omgeving. Van antieke reproducties tot moderne meubels en trendy accessoires: u vindt het allemaal in ons uitgebreide assortiment. Heeft u een hotel en wilt u uw hotelkamers herinrichten? Of begint u net een nieuw restaurant of café? Vraag onze medewerkers dan gerust om met u mee te denken.

Kom langs in de showroom of neem contact op

ADC Guntlisbergen is een van de meubelzaken in de regio Eindhoven met een grote en inspirerende showroom vol moderne, klassieke en authentieke meubelen. Een deel van onze collectie in tevens online te bekijken. Voor vragen en meer informatie neemt u contact met ons op door te bellen naar +31 (0)40 2064166.

Een greep uit ons assortiment

N

15000 vierkante meter woongenot

N

Zeer uitgebreide collectie

N

Wekelijkse aanvoer van eenmalige stukken

Contactgegevens

Mispelhoefstraat 39

5651GK Eindhoven, The Netherlands

Tel: +31 (0)40 2064166 Of +31 (0)6 82955050

 

Neem contact met ons op

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

Mispelhoefstraat 39