Meubelinrichting

Bekijk de webshop

Voor een unieke meubelinrichting bent u bij ADC Guntlisbergen aan het goede adres! Wij hebben voor u een breed aanbod banken, stoelen, accessoires, tafels en kasten in huis. De verschillende collecties zijn veelal afkomstig uit het Midden- en Verre Oosten en worden direct door ons geïmporteerd naar Europa. Door de veelzijdigheid aan stijlen, kleuren en materialen hebben we voor elk interieur van klassiek tot landelijke en modern, een passende inrichting in huis. Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen en vraag onze medewerkers vrijblijvend om advies.

Unieke meubelinrichting samenstellen

Voor een unieke meubelinrichting bent u bij ADC Guntlisbergen in Eindhoven aan het juiste adres! Wij hebben een zeer uitgebreid aanbod meubels van tafels en stoelen tot banken, kasten, verlichting en accessoires. Op het moment zijn de volgende collecties bij ons in de showroom te bekijken:

  • Birmingham
  • Chateau
  • Galacia
  • Teak
  • Teak Louvre

Of u nu van een klassieke, moderne, trendy of authentieke inrichting houdt, bij ADC Guntlisbergen hebben we voor u altijd een ruime keuze aan meubelen in huis.

De kracht van ADC Guntlisbergen

ADC  Guntlisbergen biedt u een uitgebreide collectie meubelen uit verschillende landen. Naast een unieke en brede collectie kunt u bij ons ook altijd terecht voor een persoonlijk advies ten aanzien van uw meubelinrichting, een hoogwaardige kwaliteit producten en een scherpe prijs. Meer weten? Bel ons dan via telefoonnummer +31 (0)40 2064166.

Een greep uit ons assortiment

N

15000 vierkante meter woongenot

N

Zeer uitgebreide collectie

N

Wekelijkse aanvoer van eenmalige stukken

Contactgegevens

Mispelhoefstraat 39

5651GK Eindhoven, The Netherlands

Tel: +31 (0)40 2064166 Of +31 (0)6 82955050

 

Neem contact met ons op

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

Mispelhoefstraat 39