Meubelgroothandel

Bekijk de webshop

ADC Guntlisbergen is een meubelgroothandel voor unieke meubels. U vindt onze showroom in Eindhoven, waar u 15.000 vierkante meter aan woongenot vindt. Hier vindt u een breed scala aan zowel moderne als klassieke en nostalgische meubelen en woonaccessoires. Wij importeren onze meubels direct uit Europa en het Oosten. Zo kunnen we u een echt unieke collectie vinden die u nergens anders vindt.

ADC Guntlisbergen: meubelgroothandel voor de liefhebber

Bent u een echte liefhebber van meubels met een verhaal en een rustieke uitstraling? Dan kunt u uw hart op halen bij onze meubelgroothandel. Bekijk bijvoorbeeld eens onze India Collection Impression, voor prachtige rustieke Indiase kasten en andere meubels zoals bankjes en tafeltjes. Daarnaast hebben we ook een groot assortiment aan banken en stoelen en natuurlijk lampen en onze opvallende woonaccessoires: de echte eyecatchers. Daarnaast hebben we ook een collectie met meubels speciaal voor restaurants en cafés.

Neem contact op of kom langs

U bent van harte welkom in onze meubelgroothandel. Van maandag tot en met zaterdag zijn wij voor u geopend en staan onze medewerkers voor u klaar om u te adviseren over de juiste meubels voor uw interieur. U kunt ook voor meer informatie over onze meubels eerst telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0) 40 2064166.

Een greep uit ons assortiment

N

15000 vierkante meter woongenot

N

Zeer uitgebreide collectie

N

Wekelijkse aanvoer van eenmalige stukken

Contactgegevens

Mispelhoefstraat 39

5651GK Eindhoven, The Netherlands

Tel: +31 (0)40 2064166 Of +31 (0)6 82955050

 

Neem contact met ons op

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

Mispelhoefstraat 39