Industriële meubels groothandel

Bekijk de webshop

Voor een ruim assortiment aan industriële meubels van uitstekende kwaliteit, waaronder vintage meubelstukken, kunt u terecht bij een groothandel als ADC Guntlisbergen. Wij bieden een zeer ruim assortiment aan antieke, reproductie en moderne meubels en decoratieve objecten. Deze meubels importeren we direct vanuit het Verre Oosten, Midden Oosten en Europa, waardoor we beschikken over een zeer ruime voorraad. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Kom dan eens een kijkje nemen in onze ruime showroom van 15.000 vierkante meter.

Industriële meubels, waaronder vintage meubels, beschikbaar bij de groothandel

De ruime winkel van ADC Guntlisbergen valt zeker onder het begrip groothandel. Met ons ruime assortiment aan meubelstukken en accessoires is er voor ieder wat wils. Een belangrijk onderdeel van het assortiment van onze groothandel zijn de industriële meubels en industriële vintage meubels. Deze meubelstukken bieden verschillende kenmerken die de meubels een unieke stijl geven:

  • Het gebruik van neutrale kleuren;
  • De aanwezigheid van functionele elementen;
  • Het gebruik van stoere en ruwe materialen;
  • De inspiratie die lijkt te komen van fabrieksgebouwen en interieurs van de 19e en 20e eeuw.

Naast industriële meubels, bijvoorbeeld de vintage meubels, bieden we in onze groothandel ook diverse industriële accessoires, zoals minimalistische fabriekslampen. Zo maakt u uw woning helemaal af.

Collecties van ADC Guntlisbergen

Vindt u het mooi wanneer het interieur van uw woning één geheel vormt en het meubilair bij elkaar past? Bij ADC Guntlisbergen hebben we ook diverse collecties in ons assortiment opgenomen. Dat betekent dat u bijvoorbeeld een tv-meubel kunt combineren met een daarbij passende vitrinekast. Heeft u vragen over ons assortiment? Bij ADC Guntlisbergen staan we graag klaar deze te beantwoorden. Bel ons dan ook op het volgende telefoonnummer: +31 (0)40 2064166.

Een greep uit ons assortiment

N

15000 vierkante meter woongenot

N

Zeer uitgebreide collectie

N

Wekelijkse aanvoer van eenmalige stukken

Contactgegevens

Mispelhoefstraat 39

5651GK Eindhoven, The Netherlands

Tel: +31 (0)40 2064166 Of +31 (0)6 82955050

 

Neem contact met ons op

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

Mispelhoefstraat 39