Industriële meubels groothandel

Bekijk de webshop

Voor een ruim assortiment aan industriële meubels van uitstekende kwaliteit, waaronder vintage meubelstukken, kunt u terecht bij een groothandel als ADC Guntlisbergen in Eindhoven. Wij bieden een zeer ruim assortiment aan antieke, reproductie en moderne meubels en decoratieve objecten. Deze meubels importeren we direct vanuit het Verre Oosten, Midden Oosten en Europa, waardoor we beschikken over een zeer ruime voorraad. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Kom dan eens een kijkje nemen in onze ruime showroom van 15.000 vierkante meter in Eindhoven.

Industriële meubels, waaronder vintage meubels, beschikbaar bij de groothandel

De ruime winkel van ADC Guntlisbergen valt zeker onder het begrip groothandel. Met ons uitgebreide assortiment aan meubelstukken en accessoires is er voor ieder wat wils. Een belangrijk onderdeel van het assortiment van onze groothandel zijn de industriële en vintage meubels. Deze meubelstukken bieden verschillende kenmerken die de meubels een unieke stijl geven:

  • Het gebruik van neutrale kleuren;
  • De aanwezigheid van functionele elementen;
  • Het gebruik van stoere en ruwe materialen;
  • De inspiratie die lijkt te komen van fabrieksgebouwen en interieurs van de 19e en 20e

Naast industriële meubels, bijvoorbeeld de vintage meubels, verkopen we in onze groothandel ook diverse industriële accessoires, zoals minimalistische vintage fabriekslampen. Zo maakt u uw bedrijfspand helemaal af.

Ontdek onze unieke collecties

Vindt u het mooi wanneer het interieur van uw bedrijfspand één geheel vormt en het meubilair bij elkaar past? Bij ADC Guntlisbergen hebben we diverse collecties in ons assortiment opgenomen. Dat betekent dat u bijvoorbeeld een tv-meubel kunt combineren met een daarbij passende vitrinekast. Heeft u vragen over ons assortiment aan industriële en vintage meubels? Wij beantwoorden deze vragen graag. Bel ons op het volgende telefoonnummer: +31 (0)40 2064166. Natuurlijk kunt u ook gewoon langskomen in onze meubelzaak in Eindhoven om uw vragen te stellen.

Een greep uit ons assortiment

N

15000 vierkante meter woongenot

N

Zeer uitgebreide collectie

N

Wekelijkse aanvoer van eenmalige stukken

Contactgegevens

Mispelhoefstraat 39

5651GK Eindhoven, The Netherlands

Tel: +31 (0)40 2064166 Of +31 (0)6 82955050

 

Neem contact met ons op

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

Mispelhoefstraat 39