Indonesische meubels

Bekijk de webshop

Voor Indonesische meubels voor uw bedrijf bent u bij ADC Guntlisbergen in Eindhoven in goede handen. Wij zijn namelijk dé specialist in unieke en karakteristieke meubels. Wij importeren onze producten rechtstreeks uit het Midden-Oosten en het Verre Oosten, waaronder Indonesië. Wekelijks laten wij nieuwe stukken aanvoeren. Zo vullen wij ons ruime assortiment telkens weer aan met de mooiste meubels en de leukste accessoires. Voor het overgrote deel bieden wij unieke stukken, die uw bedrijf net dat beetje extra geven. Met de meubels en accessoires van ADC Guntlisbergen kunt u bijvoorbeeld een horecazaak geheel naar eigen stijl inrichten.

Al onze Indonesische meubels zijn uniek

Bent u op zoek naar iets speciaals voor de inrichting van uw horecazaak of onderneming? Dan bieden onze Indonesische meubels wellicht uitkomst. Ze kenmerken zich door de vervaardiging uit natuurlijke houtmaterialen, die ieder hun unieke uitstraling hebben. De natuurlijke nerven en tekeningen in combinatie met de diverse kleurstellingen zorgen ervoor dat geen enkel meubelstuk er hetzelfde uitziet. Met Indonesische meubels geeft u het interieur van uw zaak dan ook in een handomdraai een oosters en uniek tintje.

Ontdek het veelzijdige assortiment

Bent u benieuwd naar ons uitgebreide aanbod aan Indonesische meubels en andere typen meubels? Kom dan langs in onze ruime showroom van 15.000 vierkante meter in Eindhoven en neem direct de items mee die u wilt hebben. Dat is het voordeel van een cash & carry groothandel. Heeft u vragen? Dan kunt u natuurlijk ook altijd even bellen. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer +31 (0)40 2064166.

Een greep uit ons assortiment

N

15000 vierkante meter woongenot

N

Zeer uitgebreide collectie

N

Wekelijkse aanvoer van eenmalige stukken

Contactgegevens

Mispelhoefstraat 39

5651GK Eindhoven, The Netherlands

Tel: +31 (0)40 2064166 Of +31 (0)6 82955050

 

Neem contact met ons op

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

Mispelhoefstraat 39