Indische meubels

Mooie en unieke Indische meubels vindt u bij ADC Guntlisbergen. Wij hebben namelijk een uitgebreide collectie aan Indische meubels, die we rechtstreeks vanuit India importeren. Zo hebben we een unieke collectie opgebouwd met prachtige rustieke meubels. Inmiddels zijn we dan ook uitgegroeid tot een gerenommeerde meubelzaak met zowel trendy als nostalgische meubels en woonaccessoires. Wij verwelkomen u graag in onze showroom in Eindhoven!

Karakteristieke Indische meubels van ADC Guntlisbergen

Wij hebben een collectie met karakteristieke Indische meubels: India Collection Impression. Deze collectie zit vol met rustieke Indische meubels zoals grote kasten, dressoirs, kastjes en bijzettafeltjes. Deze meubelstukken geven uw woonkamer een echt rustieke uitstraling. Ze passen ook geweldig in echte bruine cafés en restaurants. We hebben trouwens ook een speciale collectie met meubels voor cafés en restaurants!

Onze openingstijden

U bent van harte welkom om onze Indische meubels in onze showroom te komen bekijken. We zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 08.00 tot 17.00 uur, en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Onze medewerkers staan dan voor u klaar om u onze Indische meubels te laten zien en u te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze. Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0) 40 2064166.

Een greep uit ons assortiment

N

15000 vierkante meter woongenot

N

Zeer uitgebreide collectie

N

Wekelijkse aanvoer van eenmalige stukken

Contactgegevens

Mispelhoefstraat 39

5651GK Eindhoven, The Netherlands

Tel: +31 (0)40 2064166 Of +31 (0)6 82955050

 

Neem contact met ons op

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

Mispelhoefstraat 39