Indiase woonaccessoires

Bent u op zoek naar een groothandel die u Indiase woonaccessoires aanbiedt? Dan bent u bij ADC Guntlisbergen aan het juiste adres. Al 50 jaar is ADC Guntlisbergen een gerenommeerde meubelzaak in antieke, reproductie en moderne meubels voor zowel particulieren als bedrijven. In ons assortiment hebben wij ook een ruime sectie aan Indiase woonartikelen opgenomen. Wilt u dit eens met eigen ogen bekijken? Dan kunt u altijd even langskomen in onze 15.000 vierkante meter grote showroom.

ADC Guntlisbergen: dé groothandel voor Indiase woonaccessoires

Voor de mooiste Indiase woonaccessoires wilt u natuurlijk niet helemaal moeten afreizen naar India. Dat hoeft ook niet: u kunt de mooiste Indiase woonartikelen gewoon verkrijgen bij groothandel ADC Guntlisbergen in Eindhoven. Hier vindt u unieke meubelstukken en accessoires, want wij zorgen voor een wekelijkse aanvoer van eenmalige stukken. Door onze rechtstreekse import uit het Midden Oosten, Verre Oosten en Europa, kunnen wij u de meeste artikelen gewoon uit onze voorraad aanbieden. Zo heeft u snel de artikelen van uw keuze in huis. Is uw woonkamer toe aan een opfrisbeurt? Of wilt u uw nieuwe huis stijlvol én gezellig inrichten? Met de Indiase woonaccessoires van groothandel ADC Guntlisbergen is dit in een mum van tijd geregeld.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bij ADC Guntlisbergen staan we altijd voor u klaar met deskundig en professioneel advies over het meubilair en de accessoires die bij u passen. Wilt u meer informatie over ons assortiment of over onze mogelijkheden? Bel dan eens naar +31 (0)40 2064166, onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Een greep uit ons assortiment

N

15000 vierkante meter woongenot

N

Zeer uitgebreide collectie

N

Wekelijkse aanvoer van eenmalige stukken

Contactgegevens

Mispelhoefstraat 39

5651GK Eindhoven, The Netherlands

Tel: +31 (0)40 2064166 Of +31 (0)6 82955050

 

Neem contact met ons op

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

Mispelhoefstraat 39