Indiase meubels kopen in Eindhoven

Bekijk de webshop

Indiase meubels in allerlei maten en soorten vindt u bij ADC Guntlisbergen in Eindhoven! In de afgelopen 50 jaar zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende woonwinkel in de regio met een uitgebreid aanbod aan meubelen. Al onze producten worden direct vanuit landen in het Midden- en Verre Oosten naar Europa geïmporteerd. Hierdoor bieden we u uitstekende kwaliteit en een uniek aanbod tegen een eerlijke prijs. Vooral op het gebied van houten Indische meubels zijn wij gespecialiseerd.

Een gevarieerde collectie aan Indiase meubels in Eindhoven

ADC Guntlisbergen importeert haar artikelen rechtstreeks vanuit India en streeft daarbij naar een gevarieerde collectie van authentieke en reproductie meubelen, accessoires en decoraties. Door de regelmatige aanvoer van nieuwe producten hebben we in onze showroom altijd de nieuwste trends in meubels en woonaccessoires in huis. Kom dan ook gerust eens langs om het actuele aanbod Indiase meubels te bekijken in onze showroom in Eindhoven en laat u inspireren door de bijzondere materialen in onze collectie.

Bekijk ons assortiment aan Indische meubels online

Alle Indiase meubels die u bij ons in Eindhoven kunt kopen, kunt u tevens bekijken op onze website. Heeft u een eigen horecazaak en bent u nog op zoek naar unieke meubels met een exclusief design? Dan bent u bij ADC Guntlisbergen aan het juiste adres. Onze collectie aan Indische meubels leent zich namelijk uitstekend voor hotels, restaurants en cafés. Geef uw horecazaak een unieke uitstraling en koop karakteristieke Indische meubels uit ons assortiment. Heeft u advies nodig over de inrichting van uw interieur? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar +31 (0)40 2064166. Wij voorzien u dan van meer informatie en advies op maat. Uiteraard kunt u ons ook inschakelen voor de inrichting van elke andere onderneming.

Een greep uit ons assortiment

N

15000 vierkante meter woongenot

N

Zeer uitgebreide collectie

N

Wekelijkse aanvoer van eenmalige stukken

Contactgegevens

Mispelhoefstraat 39

5651GK Eindhoven, The Netherlands

Tel: +31 (0)40 2064166 Of +31 (0)6 82955050

 

Neem contact met ons op

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

Mispelhoefstraat 39