Hotelkamer inrichting

Bekijk de webshop

De uitstraling van een hotelkamer wordt vaak grotendeels bepaald door de inrichting. Wilt u moderniteit uitstralen, of juist knusse gezelligheid? Het juiste meubilair helpt u de gewenste sfeer over te brengen aan de gasten van uw hotel. Hiervoor kunt u het beste langsgaan bij een specialist. ADC Guntlisbergen uit Eindhoven biedt een ruim assortiment aan meubels, waaronder hotel meubilair. Wij helpen u graag met het vinden van de items die volledig aansluiten bij uw wensen.

Hulp bij hotelkamer inrichting door de specialist

Onze groothandel biedt een zeer ruim assortiment aan meubels; van industriële meubels en robuuste houten meubels tot aan meubels uit India. Ook kunt u bij ons terecht voor hotel meubilair. Een hotelkamer inrichten is echter soms iets wat u liever uit handen geeft, want er komt meer bij kijken dan het uitzoeken van het meubilair. Wij helpen u graag bij zo’n project. Wij verzorgen desgewenst de inrichting van uw gehele hotel met het meubilair dat u in gedachten heeft. En dat is niet het enige: ook nemen wij de gehele decoratie met prachtige accessoires graag op ons. Meubilair, verlichting, decoratie en kunst: ADC Guntlisbergen maakt de inrichting van uw hotel compleet.

Inspiratie opdoen? Bezoek onze showroom!

Wilt u inspiratie opdoen voor de inrichting van een hotelkamer met kwaliteitsvol hotel meubilair? Kom dan langs bij ADC Guntlisbergen in Eindhoven. Wij beschikken over een ruime showroom met een oppervlakte van wel 15.000 vierkante meter. Hier kunt u heerlijk inspiratie opdoen voor de inrichting van uw hotelkamer! Wilt u meer weten over ons assortiment? Neem contact met ons op door te bellen naar naar +31 (0)40 2064166.

Een greep uit ons assortiment

N

15000 vierkante meter woongenot

N

Zeer uitgebreide collectie

N

Wekelijkse aanvoer van eenmalige stukken

Contactgegevens

Mispelhoefstraat 39

5651GK Eindhoven, The Netherlands

Tel: +31 (0)40 2064166 Of +31 (0)6 82955050

 

Neem contact met ons op

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

Mispelhoefstraat 39