Horeca tafels en stoelen

Bij ADC Guntlisbergen, groothandel in antieke, reproductie en moderne meubels, kunt u ook terecht voor horeca tafels en stoelen. Wij bieden namelijk niet alleen meubilair voor particulieren aan, maar ook voor bedrijven. Zo kunnen horecaondernemingen ook uitstekend bij ons terecht. Ons ruime assortiment aan meubels en decoratieartikelen biedt voor ieder wat wils. Hoe u uw horecaonderneming ook in wilt richten, welke stijl u ook aan wilt houden in uw restaurant of bar: met het meubilair van ADC Guntlisbergen is het allemaal mogelijk.

Groothandel biedt ruim assortiment aan horeca tafels en stoelen van uitstekende kwaliteit

Opent u binnenkort uw eigen horecaonderneming? Of wilt u uw restaurant of bar eens van een nieuw uiterlijk voorzien? Met een nieuw interieur ziet uw horecaonderneming er al snel helemaal nieuw en aangekleed uit. Bij groothandel ADC Guntlisbergen kiezen uit een ruim assortiment aan horeca tafels, stoelen en accessoires. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor eiken meubels, teakhouten meubels, traditionele antieke meubels en reproductie antieke meubels. Maar ook de gehele aankleding van uw bar of restaurant kunt u bij ons regelen. In onze ruime showroom van 15.000 vierkante meter kunt u ons aanbod eens met eigen ogen komen bekijken.

Advies over horecameubilair

Het kan lastig zijn om horecameubilair, zoals horeca tafels en stoelen uit te zoeken bij een groothandel. De keuze is ruim, en waar moet u beginnen? Bij ADC Guntlisbergen hebben wij daarom stylisten klaar staan, die u kunnen voorzien van een deskundig advies. U hoeft alleen uw wensen aan te geven, dan helpen zij u met het zoeken naar het meubilair dat hier volledig bij aansluit. Bent u geïnteresseerd in het aanbod van ADC Guntlisbergen, maar heeft u nog vragen? Contact opnemen met ons kan gemakkelijk via +31 (0)40 2064166.

Een greep uit ons assortiment

N

15000 vierkante meter woongenot

N

Zeer uitgebreide collectie

N

Wekelijkse aanvoer van eenmalige stukken

Contactgegevens

Mispelhoefstraat 39

5651GK Eindhoven, The Netherlands

Tel: +31 (0)40 2064166 Of +31 (0)6 82955050

 

Neem contact met ons op

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

Mispelhoefstraat 39