Horeca tafels en stoelen

Bekijk de webshop

Bij ADC Guntlisbergen, groothandel in antieke, reproductie en moderne meubels in Eindhoven, kunt u uitstekend terecht voor horeca tafels en stoelen. Wij bieden namelijk een ruim assortiment aan meubels aan voor bedrijven, die met name geschikt zijn voor horecaondernemingen. Hierbij is er voor ieder wat wils. Hoe u uw horecaonderneming ook in wilt richten, welke stijl u ook aan wilt houden in uw restaurant of bar: met het meubilair van ADC Guntlisbergen is het allemaal mogelijk.

Ruim assortiment aan horeca tafels en stoelen van uitstekende kwaliteit

Opent u binnenkort uw eigen horecaonderneming? Of wilt u uw restaurant of café eens flink onder handen nemen? Met een nieuw interieur ziet uw horecaonderneming er al snel weer netjes en sfeervol uit. Bij groothandel ADC Guntlisbergen kiest u uit een ruim assortiment aan horeca tafels, stoelen en accessoires. Wat dacht u bijvoorbeeld van eiken meubels, teakhouten meubels, traditionele antieke meubels of reproductie antieke meubels? Maar ook de gehele aankleding van uw bar of restaurant regelt u bij ons. In onze ruime showroom van 15.000 m2 kunt u ons aanbod eens met eigen ogen komen bekijken.

Advies over horecameubilair

Het kan lastig zijn om horecameubilair, zoals horeca tafels en stoelen, uit te zoeken bij een groothandel. De keuze is ruim, en waar moet u beginnen? Bij ADC Guntlisbergen in Eindhoven hebben wij daarom stylisten klaar staan, die u graag voorzien van deskundig advies. U hoeft alleen uw wensen aan te geven, dan helpen zij u met het zoeken naar het meubilair dat hier volledig bij aansluit. Bent u geïnteresseerd in de horeca tafels en stoelen van ADC Guntlisbergen of in iets anders uit ons ruime assortiment, maar heeft u nog vragen? Contact opnemen met ons kan gemakkelijk via +31 (0)40 2064166.

Een greep uit ons assortiment

N

15000 vierkante meter woongenot

N

Zeer uitgebreide collectie

N

Wekelijkse aanvoer van eenmalige stukken

Contactgegevens

Mispelhoefstraat 39

5651GK Eindhoven, The Netherlands

Tel: +31 (0)40 2064166 Of +31 (0)6 82955050

 

Neem contact met ons op

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

Mispelhoefstraat 39