Horeca meubel outlet

Bekijk de webshop

ADC Guntlisbergen is de horeca meubel outlet met een uniek aanbod stoelen en tafels voor al uw horecagelegenheden! Voor zowel bars als restaurants hebben we bij ADC Guntlisbergen een uitgebreid aanbod stoelen, banken en tafels in huis. Of u nu een nieuw meubilair zoekt voor een chique restaurant, een trendy bar of een authentiek koffietentje; wij helpen u graag bij het vinden van een passende inrichting. Vraag onze stylisten gerust om een advies en bekijk samen de verschillende mogelijkheden en inrichtingen voor uw ruimte.

Horeca meubel outlet: ruime keuze

ADC Guntlisbergen is een meubelgroothandel voor bedrijven met een uniek assortiment meubelen en accessoires. Bent u nog op zoek naar een horeca meubel outlet in de regio Eindhoven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij informeren en adviseren u graag over de verschillende producten en de verschillende inrichtingen geschikt voor uw horeca gelegenheid. Kom gerust eens langs in onze showroom om inspiratie op te doen en de verschillende mogelijkheden te bekijken en vergelijken.

Ruime voorraad en snelle levering

Elk horeca meubel verkrijgbaar in onze outlet is vrijwel direct uit voorraad leverbaar. Door onze eigen import uit landen in het Midden- en Verre Oosten hebben we altijd een goed beeld van onze voorraad en de kwaliteit van onze producten. Heeft u vragen over een bepaald product of zou u graag een offerte op maat laten maken voor uw nieuwe inrichting? Neem dan gerust even contact met ons op via telefoonnummer: +31 (0) 40 2064166.

Een greep uit ons assortiment

N

15000 vierkante meter woongenot

N

Zeer uitgebreide collectie

N

Wekelijkse aanvoer van eenmalige stukken

Contactgegevens

Mispelhoefstraat 39

5651GK Eindhoven, The Netherlands

Tel: +31 (0)40 2064166 Of +31 (0)6 82955050

 

Neem contact met ons op

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

Mispelhoefstraat 39