Groothandel in woonaccessoires

Bekijk de webshop

ADC Guntlisbergen is een groothandel voor woonaccessoires, waar u zowel online als in een fysieke winkel kunt shoppen. Bent u voor uw horecaonderneming op zoek naar echt unieke woonaccessoires? Dan vindt u deze zeker bij ADC Guntlisbergen. Elke week komt in onze groothandel namelijk onze inkoop aan woonaccessoires en nieuwe meubelen aan vanuit Europa, het Midden-Oosten en het Verre Oosten. Hier importeren wij ons gehele assortiment vandaan.

Groothandel in zowel Indiase als landelijke woonaccessoires

Als u op zoek bent naar een groothandel in unieke woonaccessoires, dan zit u bij ADC Guntlisbergen goed, zowel online als in de showroom. Bij ons vindt u zowel trendy als klassieke en nostalgische woonaccessoires. Ook Indiase woonaccessoires of woonaccessoires met een landelijk thema vindt u in onze groothandel. Voor ieder interieur hebben wij prachtige items. Onze woonaccessoires vindt u daarnaast nergens anders. Bekijk bijvoorbeeld eens onze eye catchers; echt opvallende woonaccessoires zoals oude klokken, neon borden, beelden en nog veel meer. Maar ook voor prachtige lampen kunt u bij ons terecht. Bekijk gerust eens het gehele assortiment aan woonaccessoires van onze groothandel online.

De inkoop van prachtige woonaccessoires doet u in onze groothandel

Natuurlijk kunt u ons gehele assortiment online bekijken, maar het is een nog beter idee om gewoon naar onze groothandel te komen om daar al onze woonaccessoires te bekijken. Dan krijgt u het juiste gevoel bij onze collectie. In onze groothandel staan onze medewerkers voor u klaar om u de mooiste woonaccessoires, van Indiase kasten tot items met een landelijk thema, te laten zien en u te adviseren. Kom naar onze showroom van 15.000 m². Wilt u meer informatie over onze groothandel of over de inkoop van onze woonaccessoires? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 40 2064166.

Een greep uit ons assortiment

N

15000 vierkante meter woongenot

N

Zeer uitgebreide collectie

N

Wekelijkse aanvoer van eenmalige stukken

Contactgegevens

Mispelhoefstraat 39

5651GK Eindhoven, The Netherlands

Tel: +31 (0)40 2064166 Of +31 (0)6 82955050

 

Neem contact met ons op

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

Mispelhoefstraat 39