Groothandel meubels

Bekijk de webshop

ADC Guntlisbergen is de groothandel voor unieke meubels in Eindhoven en omstreken! U vindt bij ons meubels van antiek tot modern, trendy tot nostalgisch en een uitgebreid aanbod uniek en decoraties accessoires. Door de producten vanuit het Midden- en Verre Oosten rechtstreeks naar Europa te importeren kunnen we u een uitstekend kwaliteit producten direct uit voorraad leveren. Kom eens langs in onze showroom om het uitgebreide aanbod meubelen te bekijken en laat u verrassen door de nieuwste trends en unieke materialen.

Groothandel in meubels: ruime keuze en scherpe prijzen

In de voorbije 50 jaar is ADC Guntlisbergen uitgegroeid tot een groothandel op het gebied van unieke meubels uit verschillende landen ter wereld. Bij ADC Guntlisbergen laten we al uw interieurwensen in vervulling gaan en verzekeren we u altijd van een uitstekende kwaliteit producten en een persoonlijke service. Als groothandel in meubels staan wij vooral bekend om onze:

  • Meubels op voorraad;
  • Diversiteit aan stijlen;
  • Eigen import;
  • Uitgebreid aanbod verlichting en decoraties;
  • Scherpe prijzen.

Meer informatie en advies op maat

Bent u nog op zoek naar een groothandel voor uw nieuwe meubels die u zowel van mooie meubels als een uitstekend advies kan voorzien? Kom dan snel eens langs in onze showroom, of bel naar +31 (0) 40 2064166 voor meer informatie.

Een greep uit ons assortiment

N

15000 vierkante meter woongenot

N

Zeer uitgebreide collectie

N

Wekelijkse aanvoer van eenmalige stukken

Contactgegevens

Mispelhoefstraat 39

5651GK Eindhoven, The Netherlands

Tel: +31 (0)40 2064166 Of +31 (0)6 82955050

 

Neem contact met ons op

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

Mispelhoefstraat 39