Dé groothandel in landelijke woondecoratie

Bekijk de webshop

ADC Guntlisbergen is dé groothandel van Eindhoven op het gebied van landelijke woondecoratie. Naast ons ruime assortiment aan diverse meubelen, bent u bij ons dus ook op de juiste plaats voor decoratie. In onze showroom heten we u graag van harte welkom. Kom gerust eens langs om inspiratie op te doen of om direct uw nieuwe meubels en accessoires te kopen. We zijn namelijk een cash & carry groothandel, wat betekent dat u direct uw favoriete artikelen kunt afrekenen en meenemen. 

Creëer sfeer met items van onze groothandel in landelijke woondecoratie

Of u nu sfeer wilt creëren in uw restaurant, café of hotel; in onze groothandel op het gebied van landelijke woondecoratie bent u op de goede plaats. In ons ruime assortiment vindt u gegarandeerd de items die u voor ogen heeft. Vind u het lastig om te kiezen? Dat is geen enkel probleem. Ons deskundige personeel helpt u graag met het vinden van passende accessoires. De medewerkers van onze groothandel begrijpen namelijk dat het vinden van de juiste landelijke woondecoratie uiterst belangrijk is. De juiste decoratie maakt een ruimte immers uniek en geeft het karakter.

Bezoek onze 15.000 m² grote showroom

Breng een bezoek aan onze 15.000 m² grote showroom in Eindhoven en kijk uw ogen uit. Van oude houten banken tot vintage lampen; u vindt het allemaal bij ADC Guntlisbergen. Doordeweeks zijn we geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag kunt u ons bezoeken tussen 9.00 uur en 13.00 uur. Heeft u vragen? Bel dan naar +31 (0)40 2064166.

 

 

Een greep uit ons assortiment

N

15000 vierkante meter woongenot

N

Zeer uitgebreide collectie

N

Wekelijkse aanvoer van eenmalige stukken

Contactgegevens

Mispelhoefstraat 39

5651GK Eindhoven, The Netherlands

Tel: +31 (0)40 2064166 Of +31 (0)6 82955050

 

Neem contact met ons op

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

Mispelhoefstraat 39