Groothandel decoratie

Bekijk de webshop

Een ruime groothandel in Nederland met jarenlange ervaring in het vakgebied van woonartikelen en decoratie: dat is ADC Guntlisbergen in Eindhoven. Wij bestaan namelijk al 50 jaar, en met al die jaren ervaring zijn wij uitgegroeid tot een gerenommeerde woonartikelen en woondecoratie meubelzaak en groothandel. Bent u op zoek naar antieke woonartikelen? Wilt u juist moderne woonartikelen aanschaffen? Lijkt het u leuk om reproductie woonartikelen te kopen? Bent u trendy, of juist nostalgisch? Bij ADC Guntlisbergen kan het allemaal. Wij helpen u graag met het ontdekken van uw persoonlijke stijl. Ons ruime assortiment zal u zeker niet teleurstellen!

Groothandel in Eindhoven, Nederland, biedt woonartikelen en decoratie van uitstekende kwaliteit

Dat we bij groothandel ADC Guntlisbergen een zeer ruim assortiment aan woonartikelen en woondecoratie hebben, daar is geen discussie over mogelijk. Maar wist u dat wij ook uitsluitend artikelen van uitstekende kwaliteit aanbieden? Die laten wij rechtstreeks overkomen vanuit Europa, het Midden Oosten en het Verre Oosten. Dat heeft tot gevolg dat wij in onze groothandel in Nederland altijd een ruime voorraad aan woonartikelen en decoratie heeft. Koopt u iets bij ons, zoals woondecoratie, dan is de kans dus erg groot dat u het direct vanuit de groothandel mee naar huis kunt nemen.

Kom ons assortiment bekijken in onze 15.000 vierkante meter grote showroom!

Hebben wij uw interesse gewekt? En bent u dus nieuwsgierig geworden naar onze woonartikelen? Dan kunt u alle woonartikelen en decoratie komen bekijken in de ruime showroom van onze groothandel in Eindhoven, Nederland. Wij presenteren daar 15.000 vierkante meter woongenot! Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van woonartikelen die helemaal bij u passen of woondecoratie die volledig aansluit bij uw wensen uit onze groothandel? Onze professionele stylisten wijzen u graag de weg. Wilt u eerst wat meer informatie ontvangen? Bel naar +31 (0)40 2064166, onze medewerkers voorzien u graag van alles wat u wilt weten.

Een greep uit ons assortiment

N

15000 vierkante meter woongenot

N

Zeer uitgebreide collectie

N

Wekelijkse aanvoer van eenmalige stukken

Contactgegevens

Mispelhoefstraat 39

5651GK Eindhoven, The Netherlands

Tel: +31 (0)40 2064166 Of +31 (0)6 82955050

 

Neem contact met ons op

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

Mispelhoefstraat 39