Groothandel brocante woonaccessoires

Bekijk de webshop

Bent u op zoek naar een groothandel waar u de meest unieke brocante woonaccessoires kunt vinden? Kom dan naar ADC Guntlisbergen in Eindhoven. Al onze items zijn met de grootste zorg geselecteerd, zodat we te allen tijde kwaliteit kunnen garanderen. Wij importeren onze producten eigenhandig vanuit Europa, het Midden-Oosten en het Verre Oosten. Wanneer u uw onderneming graag een Oosters tintje wilt geven, bent u bij ons dus op de juiste plaats!

Onze groothandel biedt meer dan alleen brocante woonaccessoires

In onze groothandel vindt u een gevarieerd aanbod aan brocante woonaccessoires waarmee u het interieur van uw zaak de finishing touch geeft. Wilt u uw hele zaak onder handen nemen en (her)inrichten? Ook dan zijn wij u graag van dienst. Naast brocante woonaccessoires kunt u namelijk ook voor oude meubels bij ons terecht. Wat dacht u bijvoorbeeld van Indiase kasten, tafels of zelfs deuren? Daarnaast zijn wij ook hét adres voor moderne horeca tafels en stoelen. Bekijk een deel van ons assortiment alvast online en ontdek wat we zoal te bieden hebben.

Bezoek onze groothandel in Eindhoven

Bent u benieuwd naar de brocante woonaccessoires en andere meubelen die we in onze groothandel aanbieden? Kom dan eens langs in onze 15.000 m² grote showroom in Eindhoven. Onze medewerkers helpen u graag met interieuradvies en stylingtips. Natuurlijk mag u ook rustig rondlopen om inspiratie op te doen. Heeft u vragen? Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)40 2064166.

Een greep uit ons assortiment

N

15000 vierkante meter woongenot

N

Zeer uitgebreide collectie

N

Wekelijkse aanvoer van eenmalige stukken

Contactgegevens

Mispelhoefstraat 39

5651GK Eindhoven, The Netherlands

Tel: +31 (0)40 2064166 Of +31 (0)6 82955050

 

Neem contact met ons op

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

Mispelhoefstraat 39