Brocante kasten groothandel

Bekijk de webshop

Wanneer u op zoek bent naar brocante kasten voor in uw horecazaak of bedrijfspand, dan mag een bezoek aan onze groothandel in Eindhoven zeker niet ontbreken. In onze 15.000 m² grote showroom bieden we een ruim assortiment aan diverse meubelen en accessoires aan. Kom gerust eens langs om inspiratie op te doen. Natuurlijk denken we ook graag met u mee over de inrichting van uw onderneming. Onze professionele stylisten vinden in een mum van tijd de perfecte meubelen bij elkaar die voldoen aan uw wensen en uw stijl.

Brocante kasten uit het Verre Oosten in onze groothandel

In onze groothandel houden we de import van brocante kasten en andere meubelen in eigen handen. Wij importeren onze meubelen vanuit Europa, het Midden-Oosten en het Verre Oosten. Daarbij zorgen we ervoor dat enkel de mooiste en beste meubelen in ons aanbod terechtkomen. Want naast uiterlijk, is het natuurlijk ook belangrijk dat de kwaliteit van de producten goed is. U wilt immers dat de meubelen lang meegaan.

Doe inspiratie op in de showroom

Onze showroom van 15.000 m² biedt u eindeloos veel inspiratie voor het interieur van uw horecazaak of bedrijfspand. Naast brocante kasten is er in onze groothandel in Eindhoven ook volop keuze uit diverse bankstellen en vintage lampen. Kom langs en vraag ons gerust eens om interieuradvies. We helpen u graag verder! Voor vragen kunt u uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)40 2064166.

Een greep uit ons assortiment

N

15000 vierkante meter woongenot

N

Zeer uitgebreide collectie

N

Wekelijkse aanvoer van eenmalige stukken

Contactgegevens

Mispelhoefstraat 39

5651GK Eindhoven, The Netherlands

Tel: +31 (0)40 2064166 Of +31 (0)6 82955050

 

Neem contact met ons op

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

Mispelhoefstraat 39